Thursday, August 03, 2006

Enda en øvelsesdag

For endte gang hadde vi bandøvelse i dag... Nå begynner det i alle fall og gå bra. Men er litt bekymret for spillingen på fredag (dere leseres jobb: be, kom og hør, Pakkhuset i Farsund på fredag klokken 21 altså)

Føler virkelig jobbingen med Motherocean Records til nå har høynet sangene våre i alle fall to hakk... Herlig og se hva hard jobbing og noen enkle endringer kan gjøre. Men har nå endelig skjønt hva hardt arbeid har med musikkbransjen og gjøre. Gud er god, og ikke vær redd: Sangene mister ikke noe budskap på noen måte med de nye vriene, jeg vil heller påstå at de kommer klarere frem enn noen gang. Less is more... :-D

Neste blogg blir min lille vurdering av Pillars nye EP, og jeg forteller litt om mitt forhold til favorittbandet mitt... Det blir konge, vil bare si nå at de har aldri hatt så radikale tekster som nå. Gleder meg som en unge til albumet.

God Bless.
Christian Låtveit

Monday, July 31, 2006

Dagen etter turen

I helga har jeg vært på tur med ungdommen i Filadelfia. Jeg er forøvrig vikarierende ungdomsleder der i sommer. Var uansett utrolig utslitt etter turen, men etter noen timer avsalpping var jeg fullt våken igjen, og fikk opprettet denne fantastiske bloggen.

Det var en konge tur hvor vi kjørte først til Tusenfryd, så overnattet vi i Askim, så kjørte vi innom grensa og handlet før vi havnet i Liseberg. Etter Liseberg la vi oss i lugar på DFDS båten og tok den hjem neste dag. Men så enkelt som det høres ut skulle det ikke bli.

Ved avreise virket ikke blinklysene på hengeren, og vi måtte innom verksted i Kristiansand. Der ble vi stående i alle fall 1 time og 45 minutter, og sammenlagt med det kvarteret vi ble for sene ved avreise lå vi to timer etter skjema. Da vi så skulle gjennom Oslofjord-tunellen hadde kartet mitt fra gule sider lurt oss langt inn i Drammen. Så vi måtte ut på veien igjen hvor det så viste seg og være veldig lett og finne frem videre. Vi ankom Tusenfryd i 15 tiden, men ikke så mye tid igjen der siden de stengte 20. Så reiste vi videre til Askim, jeg sovnet på veien, og husker derfor tilnærmet ingenting fra den turen på en halvtime eller noe.

I Askim fikk vi badet og grillet på kvelden, og ingen problemer før neste morgen da det viste seg at menigheten vi sov i, lå vegg i vegg med en fyr som mente vi ødela natte/morgensøvnene hans. Vi kjørte videre innom grensa og mot Liseberg. Vi ankom Lisberg rundt halv 3 og vi ble i parken til rett over midnatt. Da fikk vi den største overraskelsen: hengeren vår var brutt opp, og 6 bagger, 1 gitar, noen medisiner, barberhøvler og en rosa G var stjålet etter at de hadde brutt opp hengeren med ett brekkhjern som de til slutt la igjen i hengeren. Dørene på hengeren var oppe så hastverk må de ha hatt.

Vi kom oss til slutt på båten hvor soving ble stikkordet. og ankom Lyngdal til halv 7.

Etter en slik helg var det godt og slappe av. Jeg savner min Pillar genser, "Jesus Loves Porn Stars" t-skjorte, Dead Poetic t-skjorte og en del andre ting. Ser du dette i Gøteborg, så gjerne send det hjem til meg! :-S

Dette ble litt langt, men håper dere fikk med dere essensen. Det var ellers en fantastisk tur det jeg ble bedre kjent med de som var med. Herlig...

Gud er god...

God Bless.
Jesus Rocker

En blogg er opprettet

Siden alle maste om at jeg måtte skaffe meg en blogg, måtte jeg jo til slutt gi etter for presset. (I grunnen har ingen spurt meg, og derfor heller ikke noe press). Ok, slutt på tull her.

Jeg tenker og bruke denne bloggen til å ytre mine til tider sterke meninger om diverse ting, men nok også til å fortelle litt om bandet mitt (Easy Living) osv. Håper dere her lyst til å stikke innom av og til. Her kommer forhåpentligvis masse kult etter hvert.

God Bless.
Jesus Rocker