Thursday, August 17, 2006

Fremme i Danmark

Skulle egentlig skrive neste post om mitt forhold til Pillar, men har ikke hatt så mye tid foran min laptop i det siste, så jeg skriver heller litt nå om min flytting til Danmark.

Du tror det kanskje ikke, og sel om mange har sagt det til deg, vil du kanskje ikke innse det.
Men jeg må bare beklage og si at ryktene er sanne:
Jeg har flyttet til Danmark.

Her har jeg det veldig bra, og trives veldig godt. Tror virkelig dette året på Mariager Høyskole (Pinsevækkelsens Højskole - www.pvhcollege.dk) vil virkelig hjelpe meg til å få den selvdisiplinen og kunnskapen om Guds ord jeg trenger.

Jeg tror Gud har satt meg her, og det for å bygge meg opp fra bunnen av. Dette har selvsagt sin negative sider, ved at jeg har flyttet hjemmefra og fra min kjære Christina (som jeg savner masse). Men både jeg og Christina tror at Gud ha villet dette, og at han velsigner oss rikelig allerede.

Savner dere i Norge, men blir nok her i Mariager i ca 2 år. Mariager tror jeg må være Danmarks svar på Norge, men litt oppoverbakker og dype skoger. Fjellene og Dalene kan jeg se langt etter, men det er da lov og komme hjem på ferie. Dette er en koselig liten by med x antall beboere, som eg har fått et veldig godt førsteinntrykk av. Gleder meg til å komme hjem en tur og øve litt og snart spille inn.

Gud er en god Gud og velsigner oss, selv når det føles som verst og han tar ifra oss nærheten av de vi er mest glad i. Jeg er takknemmelig for at Gud har satt meg her, og kjenner at han jobber hardt med meg allerede...

God Bless.
Christian Låtveit