Thursday, October 18, 2007

Muligens på tide og gjøre noe?

Vell...
I en verden som begynner sakte men sikkert og gå under. Vell, kanskje ikke så sakte...
Den er i alle fall på vei inn i selvdestrueringsmodus virker det som. Her lever jeg.
Vell, nå syns du sikkert jeg har et litt negativt verdensbilde... Vell, mulig det, men jeg tror personlig at denne verdens bortgang ville bli det beste som skjer. Bibelen snakker om en ny himmel og en ny jord. Det blir andre saker...

Uansett er jeg lei av å hele tiden trø forsiktig og prate mellom linjene... Så i en verden som denne:
- Der man bruker sex som selvtilfredstillelse og eneste form for "kjærlighet"
- Der Alkohol og Narkotika er måten man glemmer ting på
- Der kjærligheten mellom to mennesker ikke behøver vare livet ut, for vi kan jo alle bli lei...

Det er så mange flere ting og nevne. Men det er på tide at kristne tørr og begynne å prate om hva som faktisk skjer. Ikke fordømme de som gjør det, men elske dem...
Jesus sa godt i fra til de han traff om å "gå bort og synd ikke mer". Men han gav dem først og fremst kjærlighet.

Vi trenger den brannen for mennesker. Brannen for å gjøre noe i menneskers liv. Ikke stå og se på at familier smuldrer opp, alkohol og narkotika tar overhånd, & at sex blir selvtilfredstillelse som man bare gjør for sin egen skyld med hvem man vil.

Vi har et så radikalt og bra budskap. Vi har fått en så stor kjærlighet. Vi er ikke her på denne jorden for å få til et godt liv for oss selv. Vi er her på denne jorden for å være tjenere... "Den som vil bli stor blant dere, skal være deres tjener" (Markus 10:43b). Det er virkelig en ting jeg må minne meg selv om i en tid som denne... Det handler ikke om alle tingene du kan få. Det handler om alle skjeler som kan vinnes. Ikke for å kunne skryte av det, men for å se mennesker bli forvandlet med Guds kjærlighet.

Vi trenger Guds brann i oss. Være der for andre. Leve "for mer enn meg selv". Den Hellige Ånd vil tenne opp denne brannen. Vi gir en liten gnist når vi sier vi vil gå, og Den Hellige Ånd tenner på resten av "huset".

På tide og gjøre noe...

Doing it all, for the one who gave it all.

God Bless.
Christian Låtveit