Wednesday, September 20, 2006

Små pjatt

For de som lurte ble jeg ikke ferdig med forrige post, men sånn ble den. Og foreløpig gidder jeg ikke skrive mer på den. Nå sitter jeg i senga mi på skolen, og er ikke helt god. Litt småforkjølet osv. Men det går nok bra.

Gleder meg til konsert på Moi til helga. Det blir konge. Få ut all rock inni meg som til nå har vært ganske så innestengt her på skolen. Vell, de liker rock, men det er liksom ikke noen som spiller det. Uansett blir konserten ganske utsagsgivende for innspillingen. Vi får se hvor bra vi fungerer sammen etter denne tiden, og hvor mye mer vi må øve. . . (masse)

Nå vil jeg i alle fall prøve og jobbe med noen sanger her. Se om jeg får ut noe rock. Bra måte og få ut agrisivitet og frustrasjon på :-D

Savner jenta mi, og Norge generellt men kan ikke legge skjul på at dette er en fantastisk plass. Kanskje ikke den bestge plassen og være syk på, men har ikke daua ennå.

Nå skal jeg ikke prate mer hull i hodet på dere få lesere. Savner dere kanskje (kommer an på hvem dere er, og hvor dere bor), og håper og se dere snart.

God Bless.
Christian