Monday, October 16, 2006

Innspilling i morgen/dag

Ja, nå er jeg hjemme i gamlelandet. Nei, ikke bare på ferie for å slampe, men vi skal faktisk gjøre noe så fornuftig som å spille inn EP med bandet. Både gleder og gruer meg, det kan jo bli interessant. Men nå skal det jo sies at vi spille inn i Lucifers Cabin studios. Altså. Hvor positivt det er finner vi ut av. Men men. Gud er med oss, så hvem kan da være mot oss. Han er liksom der uansett hva vi gjør, og hvor vi er. "Selv om jeg går i dødsskyggens dal, frykter jeg ikke for noe vondt. For du er med meg." (Salme 23:4).

Gud er bare så god. Håper virkelig at så mange som mulig kan be for oss. Vi spiller inn bare i hans nåde... Nå skal det bare bli det beste vi har laget. Guds nærvær skal være på EP'en, ikke fordi vi er noe i oss selv, eller er spesielle, men fordi han har lovt og være med oss alle dager, i alt vi gjør. Og dette gjør vi til hans ære. Ikke fordi vi er verdens beste musikere, fordi det er vi ikke. (Jeg har ikke lite tro på musikerne i bandet altså, de er sinnsykt dyktige og seriøse på det de gjør, kunne ikke hatt noen bedre) Men uten Gud er vi ikke noe annet enn et misslykket 80-talls rockeband som ble født for sent.

Det du kan gjøre for å støtte oss, er først og fremst og be for oss, og støtte oss på den måten. Få mennesker rundt deg til å høre på musikken vår. Inviter oss til å spille der du bor. Og sist men ikke minst: Kjøp EP'en vår når den kommer ut rundt juletider.

God Bless.
Jesus Rocker