Monday, April 30, 2007

Tilbake med stil...

Jaja... Lenge siden sist nå, men dere overlever vell... Så mange kan ikke lese bloggen min heller. Dere er i mindre tall ;-) Men jeg er i hvertfall glad for alle som gidder og høre om mitt liv...

Ja, nå er jeg på færøyene med Bibelskolen, eller højskolen som vi bare kaller den. Her har jeg til nå rocket som Kurt Cobain i tillegg til å synge den rolige I'm on Fire av Switchfoot.

Færøyene er en nydelig plass. Nesten som Norge. Mangler bare noen trær på de høye fjeldene som lander nede se vakre fjordene, så har du Norge. Uansett pent. Var oppe på dfet høyeste fjellet i komplett regnvær, noe som var en opplevelse i seg selv.

I tillegg har vi spillt skoleshow. Der har jeg rocket som Wannabe Kurt Cobain til vær en lærerers skrekk og til hver en opprørsk teenagers glede... Tror det fungerer sånn ok. I hvertfall etter alle tilbakemeldingene vi har fått. Men slapp av, jeg skal ikke begynne på stoffer, og ende opp med å dø tidlig...

Med bandet vårt, Easy Living skal vi nå til Slovenia. Det blir fantastisk. Få gjort det jeg liker mest til Guds ære. Vi mangler ennå å få skrevet ferdig noen sanger, men Gud er god. Han har gitt meg masse ideer, så hvis vi gidder være produktive blir det ikke noe problem.

Nå er det på tide og legge seg. Klokken er 00:41 færløysk tid, altså 01:41 norsk tid. Jeg tar kvelden...

Doing it all, for the one who gave it all

God Bless.
Chris