Sunday, September 09, 2007

Hva er det alt handler om?

Har du noen gang spurt deg selv spørsmålet:
Hva er det egentlig alt handler om?
Jeg mener, hva er det livet, evt menighetslivet, bibelskleåret, skoleåret, jobben, hobbyen...

Hva handler alt om. Hvorfor gjør vi som vi gjør?
Jeg kan ikke svare for andre enn meg selv, men tror mange kan kjenne deg igjen. Jeg gikk på bibelskole 06-07, som jeg gjør nå 07-08. Hvorfor? Skjedde det noe med meg liksom? For meg handlet det om å få ro på et hodet som gikk i ring (og som enda gjør det til en hvis grad). Hva vil jeg i livet, hva vil Gud med meg. Det var mine store spørsmål, og går det an og sammkjøre dem? Vi ber: Fader vår, Du som er i Himmelen. La Ditt navn holdes Hellig. La ditt rike komme. La DIN vilje skje på jorden som i himmelen. Vell, jeg ber i hvertfall den bønnen innimellom (skam på meg som er pinsevenn og ber ferdigskrevne bønner ;-). Vi ber om Guds vilje, men velger de fleste ganger vår egen. Jeg gikk på bibelskole for å bli mer kjent med min Gud. Det er det alt bør handle om. Etterhvert gikk livet så fort her nede. Man kom inn i vaner, karriære med oppgaver som skal skrives til en bachelor grad. Jeg mistet litt fokuset, mistet hva som var viktig.

Hva er det vikitgste for deg akkurat nå? Venner? Familie? Hobby? eller bli kjent med Gud? Jeg har lært en ting på begynnelsen av denne høsten. Søker man Gud, er han og finne. Han gjemmer seg ikke. Han vil du skal finne ham. Han vil du skal prøve å bli kjent med han. Ikke kjenne han etter hva andre sier, men kjenne han selv.

Det er det alt handler om for meg. Kjenne Gud. øøøøøøø, så teit kan du tenke. Eller så enkelt kan det ikke være... Jo, så enkelt tror jeg alt er. Jesus sier Han er veien, sannheten og livet(Joh 14:6). Ved han har vi livet. Som Johannes 17:3 sier: Og dette er det evige liv, at de kjenner deg, den eneste sanne Gud, og ham du har sendt, Jesus Kristus. Å kjenne Han er det alt handler om. Da faller alt annet på plass.


God Bless.
Chris

Labels: